martes, 23 de agosto de 2011

Nou projecte!



Bé aquí teniu el meu primer blog i l'inici d'un nou projecte. Em dic Anna Pujades i sóc de Sant Celoni.
He cursat dos CFGS, l'últim Administració i finances finalitzat aquest any.  Em va agradar molt, cosa que va fer que m'animés a iniciar el Grau d'ADE i també pel tipus de feina que realitzo.

Avui en dia al mercat laboral la preparació és fonamental i crec que sempre és moment de seguir formant-me, seguir millorant i aprendre coses noves. 



2 comentarios:

  1. Molt bé Anna,

    Adquirir competències i habilitats amb els recursos que et proporciona la web 2.0 (blocs, wikis, xarxes socials...), potenciarà la teva projecció professional, ja que et permetrà estar connectada permenentment amb d'altres professionals, així com adquirir informació i difondre informació.

    És molt important alimentar aquest bloc amb la informació que expressió les teves competències adquirides durant els estudis, podria ser una projecció del teu currículum, que cada cop més valoren les empreses.

    Molts ànims!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Anna:
    Seguint l'activitat 4, t'he escrit unes línies al teu blog. Des d'ací et desitge un bon inici de curs. Espere que entre tots puguem solucionar els dubtes que ens vagen sortint i aconseguir-ho.
    Salutacions,
    Estefanía Serrano

    ResponderEliminar